ED, earth(ly) dividend.

Bestaanszekerheid is eigenlijk ons van nature gegeven. De aarde heeft genoeg grondstoffen om de wereld te voorzien van producten die haar bewoners nodig heeft. Voor de huidige generatie en alle generaties na ons. De natuur kan deze bewoners ook voeden mits we daar met respect en op een juiste manier mee omgaan. Het economische model wat hier voor zorgt rechtvaardigt een bestaanszekerheid in de vorm van een Earth(ly) Dividend, deze word ook wel een Unconditional Basic Income genoemd, daar deze door de aarde verstrekt word en die van iedereen en alle generaties is.

Het Earth(ly) Dividend, vanaf nu ED genoemd, zorgt voor de garantie dat iedereen een eerlijk en rustig bestaan kan hebben. Geen stress en onzekerheid meer maar rust en vertrouwen om je eigen leven te kunnen creëer. Als deze liefde je door de samenleving word gegeven zijn we eindelijk begonnen met iets wat we beschaving mogen noemen.

De lijst van voordelen die onze vriend ED ons geeft is talrijk. Stel mij een vraag en ik kan alleen maar terugkomen op ED. Echt.

ED is ook persoonlijk en er voor iedereen. Het zorgt voor je ontplooiing zonder je daarvoor in de schulden te steken. Jij hoeft je niet aan te passen aan de bedrijven. De bedrijven passen zich aan aan ons. Relaties zijn met ED altijd op basis van gelijkwaardigheid. Kinderen kunnen vrij en onbevangen de wereld in kijken. Een rustiger leven met geen stress zorgt voor een gezonder lijf met al zijn voordelen. De geest krijgt de tijd om na te denken over van alles en nog wat. We worden creatiever. De last van angst en onzekerheid is eindelijk verdwenen. We kunnen zonder minderwaardigheid met elkaar praten en omgaan.

Wat wil jij gaan doen? Wat kunnen we samen bereiken? Met ED is de hele wereld mooi en mooi voor iedereen.